Prirodni dijeta za pse: 5 alternative za kibla

Za niz razloga, uključujući i konzervanse, rizici od kontaminacije hrane za kućne ljubimce, alergije na hranu i nedostatak uravnoteženoj prehrani, kibla obično nije najbolja hrana za pse. Ako ste zainteresirani za prebacivanje svog psa na više prirodnoj prehrani, iako to može biti zastrašujuće barska kroz vrtoglave niz drugih dijeta na raspolaganju. Hranjenje tvoj pas nutricionistički uravnoteženu prehranu, međutim, ne mora biti komplicirano. Evo pet odlične alternative za hranjenje tvoj pas kibla: Cijela Prey Sirova Hrana Dijeta
Cijeli plijen modela dijeta cilj da oponaša ono što psi jedu u divljini s minimalnim vaganje, obrade i kuhanje. Mnogi ljudi hranjenja cijeli plijen modela jednostavno odlučiti da daju svoje pse cijeli životinje ili cijelih dijelova životinja prilagođenih psa težine i specifične dnevne prehrambene potrebe. Ja hraniti moji psi blago izmijenjeni cijeli plijen model koji ne zahtijeva od mene da nahrani ih doslovno cijeli životinja. Možete pročitati više o tome kako početi s tom dijeta ovdje.
BARF Dijeta
Unatoč čudno zvuči ime, ova dijeta ima dugu i uspješnu povijest kao alternativa za kibla. Razvijen od strane australske veterinar je BARF prehrana je kratica za bilo biološki Appropriate sirove hrane ili kostiju i sirova hrana. BARF prehrana može kupiti pakirane i uravnotežen za vas, ili možete naučiti kako stvoriti BARF prehrana kod kuće koristeći mješavinu mesa, kosti, i pasirano povrće. Možete naučiti više o BARF prehrani na BARF web stranici ovdje.
Kuhani dijeta
Neki vlasnici su gadljivi o ideji hranjenje pasa sirovo meso, te u tom slučaju, kuhani dijeta je još uvijek bolja alternativa od kibla. Pokušajte dajući vaš pas 2-3% od svoje težine svaki dan, 80% koji bi trebao biti meso. Kuhati hamburger, piletina, svinjetina ili vrlo lagano ili uzeti u obzir samo lagano vrije. Zatim dodati pasirano povrće. Važno je da se povrće biti pasirano jer pasa sustavi ne mogu razbiti celuloze u povrću bez pureeing. S ove prehrane, to je dobra ideja da se dopuniti s multivitaminsko jer, bez hranjenja životinjskih organa ili kosti, vaš ljubimac može propustiti nekoliko hranjivim tvarima koje moraju biti nadopunjeni.
Smrznuta Sirova dijeta
Ako vam se sviđa praktičnost zapakirane kibla ili ne sami vjeruju da ispravno proporcija dijeta za svoje pse, Pretpakirani sirovo prehrana može biti odličan izbor. Nekoliko tvrtke nude ove dijete, uključujući i Steve Real Hrana i prirode Variety. S tim dijetama, plaćate malo extra za praktičnost, ali low-stres zdrava prehrana može biti vrijedan dodatni trošak!
Whole Foods kibla
Ako ste zabrinuti za radikalne prebaciti na pravi hrane prehrani, cijela hrana kibla može biti odličan izbor. Ove dijeta sadrže manje punila, nema konzervansa, te su visoke proteina. Vaš pas neće dobiti stomatološke prednosti koje dolaze s drugim dijetama, ali s druge zdravstvene beneficije i dalje će se prikupljati na svojim psom. Pokušajte Canidae ili wellness i vjerojatno ćete vidjeti brzu promjenu u vašeg psa kože i krzna zdravlje.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.