You Hranjenje ljubimac sirovoj prehrani

Što je Raw Dijeta? Sirova dijeta je dijeta koja se ne kuha, a oslobođen je sirovo. Hranjenje vašeg ljubimca sirova prehrana je zdrava za njih, a vi znate što je njihova hrana i da ne sadrži nikakve punila ili kemikalije. Ovo je super dijeta da se, ako vaš ljubimac ima bilo kakve zdravstvene probleme.
Sirova prehrana sadrži samo sirovo meso i povrće. Stavke se ne kuha. Možete dati svoje ljubimce sirove kosti kao i oni neće cijepati kao s kuhanim kostiju. Neki vlasnici su zabrinuti za hranjenje Sirova zbog e-zavojnice i Samolina trovanja. Svaki vlasnik treba oprati ruke sapunom i vodom da biste dobili osloboditi od tih bakterija je za to nisu sigurni u ljude, ali psi i mačke imaju imunitet kako bi se bavio s tim bakterijama-a i nisu pogođeni njima.
Ovdje je popis nekih stavki vaš ljubimac može pokušati: • Piletina – cijela ili neki dijelovi! (Leđa, vrat, krila, i sl.)
• Turska – cijela ili neki dijelovi (krila, vratove, itd.)
• Cornish igra kokoši (cijela)
• Govedina (bilo posjekotine)
• goveđi rep
• Svinjski vrat (, rebra, bilo posjekotine)
• Zec
• Riba (konzervirane sardine u vodi, a ne ulje, ili Jack skuše)
• prepelice
• Buffalo, klokan-gotovo sve što se možete sjetiti!
Možete hraniti svoje pse sirove kosti, ali ne hraniti kuhani kosti jer to će Splinter i može uzrokovati štetu na vašem kućnom ljubimcu.
Imajte na umu da bi trebali promijeniti vaš ljubimac dijeta polako kako bi bili sigurni da niste alergični na bilo koji od mesa. Tako je za prvih nekoliko tjedana samo treba hraniti jednom mesa tjedno. Dakle, u prvom tjednu, što bi hraniti piletinu, onda sljedeći tjedan puretina, itd.
Također je potrebno uključiti povrće, jogurt, bundeve, jaja, itd dovršiti svoje dijete. Neki psi vole voće i možete ih uključiti. Bundeva Pobrinite se da niste hranjenja ste domaće životinje nikakve predmete koji mogu biti opasni kao što su grožđe, grožđice, i drugih stvari koje su smrtonosne za svoje kućne ljubimce.
Trebali bi jesti oko 2% – 4% od vašeg tijela ljubimca tjelesne težine. Polako promijeniti svoju prehranu, početi dodavanjem malo sirove hrane njihovom trenutnom hrane. Svaki dan dodati malo više dok ste u potpunosti promijeniti svoju prehranu na sirovo. Također se može samo dodati malo sirova hrana njihove trenutne prehrane. Znam puno vlasnika koje opskrbljuju svoje ljubimce obje kvalitetan suhu hranu i hraniti ih sirove hrane.
Znajte da mijenja vaš ljubimac hranu RAW ima nekoliko zdravstvenih koristi, koji su dokazali i vlasnici su vidjeli u svojim ljubimcima. To uključuje i sjajnu dlaku, zdraviji izgled kože, svjež dah / čistač zubi, poboljšanje probave, poboljšanje alergije, smanjenje prolijevanja, i ukupni zdraviji izgled i osjećaj.
Ako ne želite popraviti vaš svoj vlastiti recept za sirove prehrane, sada možete kupiti sirovu hranu već pomiješana. Postoji nekoliko tvrtki vani koji su veliki za vašeg ljubimca i oni imaju veliki izbor hrane.
- Stranica Lee Sirova Pet dijeta: – rawpetdiet
-
- Teta Jeni Home made
-

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.